Aanmelden en tarieven

Wij starten altijd met een intake gesprek met de ouder(s) van het kind. Hier proberen we meer te weten te komen over het eigenlijke probleem. Daarnaast worden al enkele praktische zaken omtrent het onderzoek en de terugbetaling overlopen.

Vervolgens plannen we een datum voor een onderzoek. De duur van het onderzoek hangt af van het probleem dat het kind ervaart. Dit onderzoek is nodig voor ons als therapeuten om een goed beeld te krijgen van de vaardigheden het kind maar ook om een terugbetaling te kunnen bekomen. Naargelang de problemen en uw mutualiteit, worden deze bedragen deels terugbetaald.

Tenslotte wordt een moment vastgelegd om de resultaten van het onderzoek en de mogelijkheden in verband met terugbetaling te bespreken. Er wordt ook beslist of logopedische therapie al dan niet nodig is.

Aanmelden is mogelijk op verschillende manieren.

OPGELET: wegens een te hoog aantal aanmeldingen voor logopedie voor kinderen zien wij ons genoodzaakt een stop te zetten op het aannemen van nieuwe cliëntjes tot aan de grote vakantie. Je kan je kind dus voorlopig NIET aanmelden op onze praktijk. Bedankt voor het begrip.

Tarieven Logopedie

60 min intake gesprek – €45
30 min onderzoek – €31,75
60 min bespreking onderzoek – €45
30 min therapie – €23,25
60 min therapie – €46,75

Annuleren – verplaatsen afspraken

Afspraken dienen minstens 24 uur  voor de afspraak geannuleerd te worden. Later dan dat worden annulaties aangerekend als consultatie.