Voorleesnamiddagen

Voorleesnamiddagen
Cześć! مرحبا ! Merhaba! Hola! Привет! Hallo! Bonjour! こんにちは! Hello! Haye!

Wij organiseren regelmatig een meertalige voorleesnamiddag. Alle talen en plezier staan centraal. Iedereen is welkom van 0 tot 100! Komen jullie ook?

Het Nederlands is de taal die ons allemaal verbindt. Sommige kinderen spreken andere talen thuis of met hun familie. Het is belangrijk om veel Nederlands te spreken, omdat dit de schooltaal is en omdat het dus de taal is die ons in de klas verbindt met elkaar. 

Meer Nederlands betekent niet altijd beter Nederlands! Het is belangrijk dat kinderen een kwalitatief taalaanbod krijgen en daarnaast ook een sterke moedertaal ontwikkelen. Als je meertalig bent, bouw je bij het aanleren van een tweede taal verder op de fundamenten van de eerste taal. De thuistaal een plaats geven op school of bij de logopedist verhoogt het welbevinden en denk eraan: je leert het meest in een veilige omgeving en wanneer je je goed voelt!

Onze volgende voorleesnamiddag gaat door op zaterdag 30/11/2019 om 15u!

Groepspraktijk Logo+
Grotesteenweg 47, 2600 Berchem

Toegang is gratis!*

*je kan geld in de spaarpot steken voor ‘De Warmste Week’ (goed doel), maar je kiest dit zelf.