Webinar ‘Telelogopedie bij dysfagie en neurogene communicatiestoornissen’

Welkom bij de webinar ‘Telelogopedie bij dysfagie en neurogene communicatiestoornissen’!

Telelogopedie is in deze tijden alomtegenwoordig. Bij personen met dysfagie en/of neurogene communicatiestoornissen kan dit een uitdaging vormen voor de logopedist. Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Aan de hand van deze webinar krijg je meer wetenschappelijk én praktisch inzicht omtrent dit topic. Bovendien krijg je een heleboel tips om zelf aan de slag te gaan.

Hieronder kan je de video van de webinar bekijken. De powerpoint die je via mail kreeg, kan je gebruiken als leidraad. Druk gerust op de pauzeknop als je even geen tijd meer hebt of je concentratie op is 😉 de webinar blijft namelijk voor jou een maand beschikbaar! Laat ons zeker ook weten wat je ervan vond door een review te schrijven. Dit kan onder het tabblad beoordelingen onder de foto op deze pagina.

Kriebelt het om na deze webinar nog andere webinars te volgen op Digi+? Neem een kijkje in ons aanbod voor professionals!

Opgelet! Ons beveiligingssysteem laat het delen van jouw inloggegevens niet toe. Deze webinar en de bijhorende, gepersonaliseerde powerpoint zijn met veel liefde voor jou in elkaar gestoken. Gelieve deze dan ook niet te delen of te verspreiden uit respect voor de auteur.

Veel leerplezier!