Aanmelden en tarieven

We starten met een intake gesprek met de ouder(s) van het kind. Hier proberen we meer te weten te komen over het eigenlijke probleem. Daarnaast worden al enkele praktische zaken omtrent het onderzoek en de terugbetaling overlopen.

Vervolgens plannen we een datum voor een onderzoek. De duur van het onderzoek hangt af van het probleem dat het kind ervaart. Dit onderzoek is nodig voor ons als therapeuten om een goed beeld te krijgen van de vaardigheden het kind maar ook om een terugbetaling te kunnen bekomen. Naargelang de problemen en uw mutualiteit, worden deze bedragen deels terugbetaald.

Tenslotte wordt een moment vastgelegd om de resultaten van het onderzoek en de mogelijkheden in verband met terugbetaling te bespreken. Er wordt ook beslist of logopedische therapie al dan niet nodig is.

Aanmelden is mogelijk via het contactformulier.

Tarieven Logopedie
Al onze logopedisten zijn gedeconventioneerd. Hierdoor verschillen de bedragen voor onderzoek en therapie per logopedist.

Intake gesprek (60 min) – €60
Bespreking onderzoek (per 30 min) – €30

Tarieven Iris Craenen
Onderzoek (per 30min) – €48
Therapie 30min – €38

Tarieven Merel Dillen, Lut Willems & Lore Vandeputte
Onderzoek (per 30min) – €45
Therapie 30min – €36

Heb je een verhoogde tegemoetkoming? Dan gelden onderstaande tarieven voor onderzoek en therapie:
Onderzoek (per 30 min) – €36,5
Therapie 30 min – €30,86
Therapie 60 min – €61,98

Annuleren – verplaatsen afspraken

Afspraken dienen minstens 48 uur  voor de afspraak geannuleerd te worden. Later dan dat worden annulaties aangerekend als consultatie.